Red een meisje / Save a Kamlari Girl

Vandaag ben ik jarig. En realiseer ik me hoe blij ik ben dat destijds mijn wieg in Nederland stond. Hoe blij mijn ouders waren met een dochter. Een blije dag... of niet?

Vandaag wordt er in Nepal een meisje geboren. Haar ouders zijn misschien heel blij maar mogelijk ook niet. Want een dochter krijgen in Nepal is niet handig. Die zijn “waardeloos”.

Vandaag zijn er ouders in Nepal die hun dochter verkopen aan een mensenhandelaar. Niet omdat zij dat willen maar omdat ze geen uitweg meer zien. Ouders die financieel niet rond kunnen komen. Die niet meer weten hoe het verder moet. Meisjes van soms nog maar 6 jaar oud....

Dit kan niet waar zijn?!?

Maar het is waar. Ik hoef niet te vertellen wat er met dit mooie meisje gaat gebeuren, wat zij zal moeten ondergaan. Zij zal niet naar school kunnen gaan, ik ging dat wel. Zij zal nooit haar eigen keuzes kunnen en mogen maken, ik kan dat wel. De universiteit bereikt ze zeker niet en als ze al kinderen krijgt, dan zeker niet vrijwillig. Als ze überhaupt zelfs al oud genoeg daarvoor zal worden. Net als dit meisje zijn er velen meisjes in Nepal voor wie dit lot op hun geboortedag al vastlag en nog steeds vastligt. Ongelooflijk maar waar!

We moeten de cyclus doorbreken.

En dat kunnen we. Wij samen kunnen het verschil maken!  Met ons bedrijf hebben we al een financiële bijdrage aan de campagne Save A Girl van Open Circles Foundation geleverd.

Wij willen meer doen.  En zoeken je hulp.

cf_focusVandaag, op mijn verjaardag lanceren wij onze eigen steuncampagne "Save the Kamlari Girls" van Open Circles Foundation. Ik ken Nisandeh en Vered Neta al jaren en weet dat zij er persoonlijk voor zorgen dat het geld goed terecht komt en echt benut wordt. Dat het niet eenmalig is maar dat er projecten worden opgezet om deze cyclus te doorbreken met educatie als sleutelbegrip.

Iedere bijdrage helpt. Hoe klein of groot ook. 

Of het nu 10 euro is, 25 euro of 1000. Samen kunnen we voor iedere 250 euro een meisje redden.  Helpen we Open Circles Foundation mee om minimaal 10.000 meisjes te redden? En hen te voorzien van opleiding, begeleiding en dat wat nodig is voor een nieuwe toekomst.→ Klik hier om meteen bij te dragen

Vandaag ben ik jarig, dat zou een mooi verjaardagscadeau zijn!

Graag geven wij iets terug want wie jarig is trakteert. Bijdragen vanaf 250 euro worden door Open Circles  beloond met dankjewel cadeaus (de zogenoemde crowdfunding “PERKS”). Wij doen daar nog iets bovenop voor iedereen die bijdraagt!

  • thankyouIedereen die via ons bijdraagt (welk bedrag dan ook) krijgt ons e-book “Managen van effectiviteit” 
  • De eerste 10 personen (nog 9 kansen!!) die een bijdrage doen van 250,- (het bedrag om 1 meisje te redden) krijgen van ons een GRATIS advies- of coachingsgesprek. 
  • De eerste 3 personen die een bijdrage doen van minimaal 750,- (3 meisjes) nemen wij mee uit eten!

Hoe groot jouw bijdrage ook is, je helpt en daar gaat het om. Samen bereiken we meer.

→ Klik hier om meteen bij te dragen 

DOE HET VANDAAG en maak het verschil!

Fijne dag!

Gabriela en Dries van Gemert
(en de rest van team Van Gemert Groep!)

Je kunt ieder bedrag doneren via deze link via je creditcard of via PayPal. Lukt de betaling niet, neem dan even contact met ons op. Betalen kan ook via ons. 

En laat even weten via email als je bijgedragen hebt om in aanmerking te komen voor je “Perk!”

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Willy Valk
8 jaren geleden

Van harte gefeliciteerd! En wat een mooi initiatief! Toen ik over deze meisjes hoorde kon ik niet anders, had ik geen keuze, ik moest er in ieder geval 1 redden van slavernij. Ik wens je een goed levensjaar toe en veel respons op je oproep! Hartelijke groet Willy

Josine
8 jaren geleden

Prachtige blog Gabriela! En natuurlijk gegeliciteerd met je verjaardag!
Wat een geweldig cadeau heb je bedacht! Ook ik ken Nisandeh en Vered al jaren en weet dat het geld daar terecht komt, waar het t hardst nodig is.
Ik doneer graag mee.

Patrick
8 jaren geleden

Trots op het feit dat jij mijn zussie bent en nog trotser dat je dit initiatief neemt. We steunen het van harte.

Linda Graanoogst
8 jaren geleden

Super mooi initiatief!
Je hebt het heel goed opgepakt. Nu willen we allemaal doorzetten en van deze campagne een enorm succes maken, natuurlijk! Zelf heb ik 4 meisjes mogen ‘bevrijden’ in de campagne en daarnaast het persbericht geschreven. Ik hoop dat andere media het ook oppakken.
Ik vind het heel fijn om zo veel lieve ondernemers in actie te zien komen!
Zet ‘m op!
Linda
P.s. Ik heb ook een actie ingevoerd hiervoor: strategiesessie voor je PR/free publicity voor gedreven ondernemers. Op mijn linkedinpagina meer info te vinden.

paul misdorp
8 jaren geleden

Dag Gabriela, allereerst gefeliciteerd met je verjaardag, gisteren. Een mooi initiatief dat ik graag steun. Succes met de actie!

Tonie
8 jaren geleden

Had graag willen helpen maar zonder creditcard/paypal account is dit helaas niet mogelijk.

Doret Schulkes
8 jaren geleden

Hey Gabriela,

Gefeliciteerd! Volgende week ben ik jarig . Heb ik ook een blog in voorbereiding! Samen moeten we een mooi resultaat kunnen bereiken!

11
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x