Referenties

Binnen onze trajecten gaan we er vanuit dat onze opdrachtgever en diens organisatie regisseur zijn en blijven over hun eigen traject. Zij kennen de eigenheid en dynamiek van de organisatie als geen ander. Samenwerking en partnerschap vormen voor ons de basis op weg naar nieuw resultaat. We werken daarin waardengedreven.  Daarom laten we graag een aantal van onze opdrachtgevers aan het woord om zelf te vertellen hoe zij dit ervaren. Wilt u meer over onze waarden lezen? Klik dan hier.

Samenwerken met Gabriela en de Van Gemert Groep betekent praktijkgericht, volgens een goed doordacht programma, werken aan gerichte doelstellingen. Met een praktisch aanpak én altijd maatwerk. Met voldoende ruimte om zelf zaken in te brengen. Met procesbegeleiders die hun sporen verdiend hebben en weten 'hoe een koe een haas vangt'. Die vanaf het begin meer dan voldoende vertrouwen wekken zodat deelnemers aan ons Leadershipdevelopment programma zich meer dan kwetsbaar durven op te stellen. Allemaal voorwaarden die garanderen dat het succes 'vanzelf' komt.

Ik heb Gabriela  wel eens de "Hans Klok uit Maastricht| genoemd. Ik stuur er medewerkers voor een coachingstraject naar toe en weet niet helemaal wat ze doet maar ze komen er anders (en beter) van terug.

Jack Peeters - director at Intertek , www.intertek.com

Het is gelukt, twee vrouwen hebben mij stil gekregen. Ze hebben mij aan het denken gezet. Waarom doe ik wat ik doe? Wat geeft mij energie? Vragen die ik mijzelf niet eerder had gesteld, laat staan beantwoord. Gabriela en Josine hebben het tijdens hun Big Why en LinkedIn training voor elkaar gekregen. Aan de hand van 19 simpele maar zeer doordachte vragen helpen zij je te ontdekken wat jou werkelijk drijft. Je big WHY. Waarom doe je echt je wat je doet. Geen oppervlakkigheden, maar meteen diep tot op het bot. Verhelderend en confronterend, maar als je werkelijk weet wat jou drijft en daar ook naar handelt heb je de sleutel tot succes in handen.

Dank jullie wel  voor een goede en zinvolle training.

Roel Graven - AMA Group Architects, Deelnemer "Met jouw Big Why je LinkedIn-profiel verbeteren"
https://ama-group.info

Met plezier kan ik de samenwerking met Gabriela geweldig noemen. Ze is to the point, effectief, soms confronterend, wat dan ook weer zinvol werkt en zeker doeltreffend is. Ze heeft onze overlegstructuur in betere banen geleidt. Waardoor het team als geheel, alsook ieder persoonlijk steviger gras onder de voeten heeft. Dank voor je aandacht, onze ‘rugzakken’ zijn weer wat voller.

Antoine van Veggel

Antoine van Veggel, https://www.antoine.nl

Het ontwikkel- en coachingstraject bij Gabriela is voor mij echt van meerwaarde geweest. Allereerst heeft ze een fijne persoonlijkheid, waardoor je je makkelijk open stelt. Vervolgens helpt ze je met de juiste vragen vooral om te reflecteren op het eigen denken en doen. Dat geeft inzicht en ook rust. Waardoor ik persoonlijk heb geleerd veel meer te staan voor wie ik ben en wat mijn ambities zijn. En juist daardoor, haast als vanzelf, beroepsmatig een volgende stap heb kunnen zetten. Kort gezegd; een aanrader!

Karin Hendrikx - beleidsmedewerker Sociale Zekerheid,