Dries van Gemert

dries

Dries van Gemert

Creatief strateeg, verbinder en inspirator | Businesscoach | Interimmanager 

We kunnen alleen maar iets betekenen als we bereid zijn samen te werken

Vanuit onze en dus ook mijn “Waarom” werken we binnen de Van Gemert Groep  met professionals, teams en organisaties. Het aanvullend daarop (re-)vitaliseren van gebieden en ruimtes is bovendien nodig om nieuw resultaat neer te kunnen zetten. Want dat is nodig.

Al vroeg in mijn loopbaan als adviseur heb ik de keuze gemaakt voor een brede oriëntatie daar waar het gaat om sectoren en branches.  Een generalist.  Ik geloof sterk in de kracht van netwerken, verbinden en samenwerking, gebaseerd op gedeelde waarden en visie. Daarbij zie ik de mens als aangrijpingspunt voor verandering en verbetering uiteraard in verbondenheid met de context van die omgeving.

Ik zoek daarbij steeds naar de verbinding en samenhang tussen visie/ambitie enerzijds en concrete projecten anderzijds. Verbinden, organiseren en ondernemen vanuit samenhang is daarbij voor mij essentieel.

Mijn kernwoorden: verbinden, samenbrengen, verduurzamen, lange termijn, samen, thema moet betekenisvol zijn, persoonlijke binding met mensen en het thema.

Meer over mij lezen op LinkedIn?

"Vanuit toegevoegde waarde ontwikkelen en realiseren"

Dries is mede initiatiefnemer van FPTI. 

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x