Gabriela van Gemert

Ik realiseer teams en organisaties waarin mensen willen werken en resultaten bereikt worden. | Coach | Interimmanager | Procesbegeleider

profile DynamicsEMCC_NL_klein

Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien

Ik geloof dat iedereen kan en wil bijdragen aan een betere samenwerking, een betere samenleving en daarmee een betere wereld. Ieder individu, ieder team en iedere organisatie heeft de kracht, de potentie én de drijfveren in zich om dit te doen en het verschil te maken. Als mensen die dingen kunnen én mogen doen die bij hen passen en als zij zich daarbij echt verbonden voelen aan de doelen van hun team en/of organisatie, pas dan ontstaan resultaten die er toe doen.

Mijn bijdrage ligt in het inspireren, verbinden en ondersteunen van professionals, teams en organisaties om hun kracht en potentieel aan te boren en effectief te gebruiken om zo de doelen en resultaten te realiseren. Om daarmee het verschil te maken. Ik ben generalist qua inhoud waarbij een duidelijke grondverf in mijn aanpak zichtbaar is:

  • Het verbinden van mensen met hun eigen wensen, doelen en drijfveren aan de doelen en opdracht van de organisatie waarin of voor wie ze werken staat centraal.
  • Ik maak mensen en teams zelf verantwoordelijk voor de stappen die gezet moeten worden. Ik betrek ze, stimuleer ze, steun ze en geef als het nodig is het extra zetje.
  • Ik heb veel begrip voor mensen en wat voor hen moeilijk is maar kan hard zijn richting inzet en resultaten. Zeker met aandacht en respect voor de mens en zijn mogelijkheden. Veranderbereidheid is een eerste voorwaarde, het start met willen.

Gabriela is gecertificeerd voor het mogen afnemen van Profile Dynamics-analyses en is als coach aangesloten bij NOBCO / gecertificeerd bij EMCC. Daarnaast is Gabriela mede-initiatiefnemer en actief lid van Businessclub LEF!., een waardegedreven netwerk.

Gabriela op LinkedIn:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x