Ellen Steffens

Ellen Steffens

'Je kunt niet niet communiceren' | Coach | Trainer | Procesbegeleider

De Van Gemert Groep is een netwerkorganisatie en werkt daarin ook samen met Ellen Steffens van Nieuw Elan. Met name Gabriela en Ellen versterken elkaar in trajecten op het gebied van effectieve communicatie in relatie tot drijfveren en strategie.

Ellen Steffens heeft ruim 25 jaar ervaring met training en coaching. Ze heeft vele opleidingen gevolgd om zich optimaal te ontwikkelen op het gebied van trainen en coachen. De omvangrijke kennis van dit vakgebied geeft haar de gelegenheid om te kiezen uit een groot aantal methodieken en afhankelijk van de situatie de meest doeltreffende methode toe te passen.

‘Waar geloof ik in? Mensen hebben het grote vermogen zichzelf te ontwikkelen. Het is mijn drijfveer om mensen bewust te maken van hun mogelijkheden en ze in beweging te krijgen. Het resultaat is een nieuw elan in hun leven. Tijdens mijn trainingen en coachingstrajecten confronteer en stimuleer ik mensen om zichzelf te ontwikkelen. Doel is het verkrijgen van inzicht in hun persoonlijkheid en de wisselwerking daarvan met hun omgeving. Vanuit dat inzicht zijn mensen in staat zelfverzekerder en effectiever te communiceren, te presteren en samen te werken.

Mijn stijl is resultaatgericht en reflecterend, maar ook persoonlijk met warmte en humor. Ik werk transparant en ben betrokken en zorgvuldig.’

Ellens profiel op LinkedIn.