Kerst en nieuwjaarswens 2016

Wat een vreemde tijd.

Bijna kerst en vandaag wordt het 16 graden. Ik sla de krant open en zie de top 10 van de top 2000. Smaken verschillen maar het zal duidelijk zijn dat deze top 10 een echt andere is dan die van de afgelopen jaren. “Imagine” van John Lennon op 1, “Mag ik even bij jou” op 4 en op 10 “Fix you” van Coldplay.

Nu zul je denken: “waarom hebben ze het over de top 10?”.

Zoals ik al zei, een vreemde tijd. Er gebeurde veel dit jaar in onze werelden. Voor ons leuke projecten, ontwikkelingen en nieuwe kansen (onze verhuizing naar het missiehuis en de intentieovereenkomst, de recente afsluitende pitch bij de versnellingstafels) maar ook een aantal uitdagingen op het privévlak. Niet allemaal even leuk.

Los van ons is 2015 voor velen een zeer roerig jaar. Beperkingen van vrijheid, gevoelens van onveiligheid, polarisering. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe veilige plek, de uitdagingen die transitie en transformatie met zich meebrengen. De “andere” top 10 staat voor ons dan ook voor de fase waarin we als maatschappij verkeren.

Zijn we niet allen gewoon op zoek naar een stukje hoop en vertrouwen? Naar saamhorigheid en verbinding? Nostalgie naar vroeger? Zullen we daar samen volgend jaar weer hard aan gaan werken?

kerstbalWij wensen je hele fijne kerstdagen en een fantastisch nieuwjaar. We wensen je rust en ont-moeting toe en verbinding met allen die je lief zijn. Wat we ook wensen is dat het volgende citaat van Martin Luther King uitkomt in 2016:

Duisternis kan geen duisternis verdrijven. Enkel het licht is daartoe in staat. Haat kan geen haat verdrijven, enkel de liefde is daartoe in staat.

#maakhetverschil #samenwerkenaannieuwmaatschappelijkresultaat

Gabriela, Dries, Guus, Marc, Wiel, Arnold en Rob
Van Gemert Groep

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x