Van Gemert Groep pitcht bij Limburgse versnellingstafels

Dinsdag 15 september start de najaarsronde van De Limburgse Versnellingstafels. De derde in rij alweer. Centrale thema van De Limburgse Versnellingstafels is innovatie door samenwerking. Zes ondernemers pitchen hun idee voor een Versnellingstafel. Zij zijn op zoek naar andere ondernemers om mee te denken, te werken, te innoveren én te verdienen Daarnaast is er een inspirerende keynote van Jef Staes!

Dries van Gemert is een van die zes deelnemers!! Dries pitcht namens de Van Gemert Groep.

Waarover? Over CLEAR! CLEAR??? Ja CLEAR!

CLEAR: het schaalbaar business model voor regionale economische groei door cross sectorale samenwerking.

clearIn dit nieuwe reproduceerbare business model voor regionale economische groei wordt op innovatieve wijze invulling gegeven aan thema’s als de participatiemaatschappij en duurzaamheid en er wordt ingespeeld op actuele zaken zoals leegstand, mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt, onderwijs, etc…

Directe partners op dit moment zijn: de gemeente Eijsden-Margraten, Staatsbosbeheer, Paters SMA te Cadier en Keer, Citaverde; Da Capo. De samenwerking met andere MKB’ers moet worden vormgegeven via geleidelijke waarde creatie. Onze voorziene start-ups hebben samenwerking nodig op het gebied van administratie, communicatie, marketing etc.

Zie ook de website van Limburgse versnellingstafels.

No Comments Yet.

Leave a comment