In mijn carrière was ik circa 10 jaar werkzaam en na een gesprek met mijn huidige werkgever waarin ik mijn ambities heb aangegeven, werd ik gekoppeld aan een coach van de Van Gemert Groep. Mijn werkgever had hierin aangegeven dat zij goede ) ervaringen hebben met deze organisatie. Tijdens de intake ontstond direct een klik met mijn coach, vanaf dat moment wist ik dat ik in een bijzonder traject was ingestapt.

De coach van Van Gemert Groep heeft vanaf het begin flink doorgepakt om mij op het juiste spoor te zetten. Met name de link die hij legde met mijn persoonlijke drijfveren zowel privé als op het werk inspireerde mij en heeft mij enthousiast gemaakt om extra stappen te zetten en door te pakken. Het is zeker niet altijd en alleen "prettig" geweest:ook heeft mijn coach me werkzaamheden laten verrichten die buiten mijn comfortzone lagen.  Nieuwe uitdagingen die me geholpen hebben om zaken in een ander perspectief te zetten.

Mijn coach nam altijd de tijd voor me, ook buiten de reguliere sessies was hij altijd bereikbaar of het nu bijvoorbeeld een telefoontje of aan mailtje betrof waar ik behoefte had aan terugkoppeling. Hij heeft me sterker en daadkrachtiger gemaakt en ik heb veel geleerd. Uiteindelijk moet ik het altijd zelf doen maar een beetje hulp kan nooit kwaad. Het moment waarop dit tijdens mijn carrière kwam was voor mij de juiste. Het was voor mij dan ook een zeer constructieve ervaring. De wijze waarop Van Gemert Groep hierop heeft ingespeeld kan ik iedereen aanbevelen.

Niels van Pagee, projectleider, www.lsned.nl