Manage je effectief-tijd

De wereld draait door, de maatschappij ontwikkelt zich sneller en sneller. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe uitdagingen en (te) veel keuzes die gemaakt moeten worden. Kunnen we het nog bijbenen, willen we het nog bijbenen. Hebben we nog tijd? Zijn we nog wel effectief?

Herkenbaar? Je hebt veel te doen, je maakt een actielijst of een to-do lijst en aan het eind van de dag heb je vooral andere acties uitgevoerd dan die op de lijst staan. Je voert een overleg of een gesprek en aan het eind heb je het gevoel dat je er niet datgene hebt uitgehaald wat je je voorgenomen had. Je werkt hard en je energie en inspiratie lijken op. Je hebt het druk, je bent druk en je voelt je druk.

manage_je_effectieftijd_3D-3Iedereen heeft 24 uur in een dag, niet meer en niet minder. Toch zijn er veel mensen die wel hun zaken gedaan krijgen, die weliswaar hard werken en die vooral zeer effectief en dus succesvol zijn. En daarbij ook nog eens blaken van energie.

Effectiviteit is de balans tussen productie en het gebruik van je productiemiddelen. Effectief managen van je tijd is meer dan timemanagement: het is zorgen dat je je doelen bereikt.

Het e-book Manage je effectief-tijd geeft je een aantal slimme tips en strategieën om beter en effectiever je dagen te plannen en vooral je activiteiten effectiever uit te voeren. Zodat jij je doelen behaalt en weer met passie en energie kan leven en werken. Het e-book bestaat uit drie delen:

  1. Wat wil je bereiken? Wat zijn je productiedoelen? Wat zijn je dromen en verlangens?
  2. Slimmer werken: prioriteren en plannen!
  3. Het onderhoud van je productiemiddel: jezelf!

E-book ontvangen?
Als je je aanmeldt voor onze inspiratietips krijg je sowieso het meest recente Ebook en als bonus het Ebook Manage je effectief-tijd. We sturen je dan af en toe inspiratie en een link naar een recente interessante blog. Je kunt je uiteraard altijd weer afmelden via de link. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens zoals dat hoort.