Koplopersbijeenkomst “De Wereld Draait Duurzaam”

De Wereld Draait Duurzaam

Sinds 2011 worden er jaarlijks bijeenkomsten georganiseerd voor en door koplopers. Deelnemers die weten wat innovatief en duurzaam ondernemen is, dit in de praktijk Wereld draait duurzaamtoepassen en elkaar daarover willen en kunnen inspireren. Want... Innovatief en duurzaam ondernemen loont”. Dat hebben vele koplopers de afgelopen jaren inmiddels bewezen.

Pieter Parmentier van ENF (initiatiefnemer  landelijke bijeenkomsten) en Dries van Gemert van de Van Gemert Groep willen samen met De Groene Zaak en MVO Nederland werken aan een nieuwe regionale traditie waarmee we de komende jaren een groot aantal (MKB)-ondernemers willen bereiken. De eerste regionale bijeenkomst vindt plaats in Limburg.

En voor deze bijeenkomst zijn slecht 6o plaatsen beschikbaar! 

De formule: De Wereld Draait Duurzaam

De formule van de bijeenkomst is gelijk aan die van de landelijke bijeenkomsten: een masterclass, korte presentaties en tafelgesprekken door en met spraakmakende gasten. Daarnaast lekker eten en een bijzondere locatie. Aan tafel krijgt iedereen het woord, dus netwerken zoals het hoort.

  • De Masterclass wordt verzorgd door Jacobine Das Gupta, Director Brighter Living Solutions bij DSM.
  • Aansluitend start het onderdeel “De Wereld Draait Duurzaam”.  Met  presentator Erick Wuestman (oprichter Stichting Circulaire economie & adviseur bij KPlusV) en tafelheer Ronald Rovers (voormalig lector Zuyd Hogeschool “Duurzame gebouwde omgeving en regionale ontwikkeling”, toekomstdenker & circulair denker).
  • Gasten aan tafel: Jan-Paul Rutten (directeur Gulpener Bierbrouwerij) Daan Prevoo, (gedeputeerde Provincie Limburg & zeer actief op het gebied van duurzaamheid), Bert van Ingen (Doendenker & Optimist bij YouBeDo.com (Webwinkel voor boeken die goed doen!). Binnenkort volgen meer namen.
  • Tussendoor wordt gegeten met elkaar en interactief doorgesproken over de thema’s aan de tafels.
  • En er is een presentatie door en over het Gulpener BrouwLokaal.

Waar, wanneer en hoe laat?

  • de wereld draait duurzaamDatum begin maart. Inloop vanaf 15.30u.
  • Om 16.00u start de Masterclass, gevolgd door “De Wereld Draait Door” en het interactieve diner.
  • Afronding om 22.00u
  • De bijeenkomst vindt plaats in het Gulpener BrouwLokaal in Gulpen. Zij verzorgen de catering. Gulpener is koploper voor wat betreft duurzaamheid en dat zullen zij ter plaatse laten zien, horen en ons laten proeven.

Aanmelden en bijdrage

De deelnemersbijdrage voor het gehele programma (Masterclass én DWDD inclusief een driegangen diner) bedraagt € 247,-  (exclusief BTW).

Mogen wij u ontmoeten, u inspireren en wilt u ons inspireren met uw ervaringen? Meld u dan nu aan zodat wij uw inschrijving definitief kunnen maken.

Inschrijven koplopersbijeenkomst