Van Gemert Groep en DeLimes Netwerk organiseren inspirerende bijeenkomsten

‘Je kunt een probleem niet oplossen vanuit hetzelfde soort denken dat tot het probleem heeft geleid’. Albert Einstein

logoDe Van Gemert Groep maakt deel uit van DeLimes, een netwerkorganisatie, die staat voor Rijnlands organiseren: verbonden door gemeenschappelijke waarden en een collectieve ambitie: waarde creëren voor alle betrokkenen. DeLimes staat voor vakmanschap, verbinding en vertrouwen en voor het sterker en mooier maken van de wereld.

Een van haar activiteiten is het verspreiden van het Rijnlands organiseren o.a. d.m.v. het maandelijks organiseren van netwerkmiddagen, roulerend in de windstreken van ons land. DeLimes Zuid draagt d.m.v. haar netwerkmiddagen graag bij aan de ontwikkeling van lokale communities, gemeenschappen waar mensen wonen, werken en recreëren. Grensoverstijgend organiseren markeert de aanpak en route. Dat betekent dat we samen ook netwerkmiddagen organiseren. We houden u op de hoogte.

In 2013 organiseerden wij samen de volgende bijeenkomsten:

  • Het potentieel van HTCE ontplooien donderdag 14 november 2013 Parktheater Eindhoven. Deze bijeenkomst vond plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week 2013 en werd drukbezocht
  • Netwerkmiddag op 25 oktober 2013'Worldcafe en netwerkborrel GLOEI'. Lijnspel en DeLimes Zuid dragen samen graag bij aan de verdere ontwikkeling van de Gloei Coöperatie. De officiële oprichting van de Coöperatie Gloei 21 juni 2013 is een mijlpaal in haar ontwikkeling. De Netwerkmiddag van 25 oktober stond teken van het gezamenlijk creëren van de volgende stap in de ontwikkeling van de Gloei Coöperatie!

Comments are closed.