Online Programma “Breek eens door en bereik jouw doelen”

doorbrekenAfgelopen jaar bestond de Van Gemert Groep 10 jaar. Dat was ook een moment van herbezinning en heroriëntatie. Zowel voor de groep, als voor Dries en Gabriela. Met nieuwe ideeën, boeiende plannen en volop inspiratie begonnen we aan 2015. We zijn inmiddels aan de slag met een aantal inspirerende initiatieven!

Een van die initiatieven is dat we de lijn professionele (en persoonlijke) ontwikkeling verder gaan vormgeven en uitbouwen. Offline maar ook online. Vandaar dat Gabriela is gestart met het ontwikkelen van een Online Programma met de werktitel "Breek eens door" (en bereik jouw doelen en missie in je (professionele) leven).

"Als geen ander weet ik dat kiezen voor jezelf en leven vanuit je hart, niet makkelijk is. Dat dat loslaten vraagt en nieuwe routines. Weerstand doorbreken maar ook met focus te werk gaan. Dat is niet altijd leuk. Maar levert zoveel op. Hoe spannend was het om ontslag te nemen toen ik een vaste baan had, een eigen bedrijf te beginnen. Maar ook hoe lastig was het vervelende ervaringen los te laten. Me niet meer te laten leiden door wat anderen willen of vinden maar wat ik wil. Maar hoeveel levert mij dat ook op! En dat gun ik jou ook. Graag help ik je op weg. Van Dromen naar Doel en Doen!.

Wil je meedenken over hoe dit programma echt meerwaarde kan bieden? Als je dat wil, vul dan deze korte enquête in. Dat mag uiteraard anoniem. Aan het eind van de enquête kun je aangeven of je op de hoogte gehouden wil worden.

Alvast dank voor je tijd en bijdrage!

(Wil je mijn doorbraak nog eens lezen? Klik dan hier)

No Comments Yet.

Leave a comment